19 May 2009

kayak;

ouh, kalau ada OBS lagi,
definitely aku akan ingin pergi lagi~

rindu those memory masa OBS.
rindu mereka yang dalam Irau.

oh ye,
tapi taknak yang kayak kayak keliling pangkor tu lagi!
"-___-



tapi mana ada OBS lagi kan?

cuma tinggal yang Eagle Eagle tu je kan?
apa ntah nama dia.

aih aih..
yang tu semua indoor activities.

tapi makanan dia best.
so adalah bestnya~

4 comments:

  1. suraya bengong!~hahah(takde kaitan)

    ReplyDelete
  2. ader dowh
    bdk2 jan07 pg sem nih
    jom2 pg obs
    maybe leh amik yg 2 mggu
    kayak lg jauh

    ReplyDelete
  3. tau tau..
    tu yg ak nak tu..
    tapi ak lg rela jungle trekking 4 5 kali drpd kayak tu~~
    haha

    ReplyDelete

Ads Inside Post