22 August 2009

sindrom down.

jom pergi honeymoon?
sila jangan pelik dengan post saya yang ini dan juga yang sebelum ini.
ini ialah sindrom.
sindrom apa?
erm tak tawu apa scientific name dia tapi sindrom tengok orang kahwin lepas tu diri sendiri berangan lebih lebih nak kahwin (-_-")

ke mana saya mahu pergi untuk honeymoon...
kalau ditanya dari dulu lagi saya mahu pergi ke sini;


tapi kalau pergi honeymoon di sini maknanya saya terpaksa bernikah di pejabat tok kadi saja lepas tu ambik pakej makan makan mcValue lunch dekat mcD sebab nak save budget demi nak pergi paris XD

sekarang minat telah tertumpu kepada pulau pulau.
yang penting bukan pulau pandan jauh ke tengah.


pangkor laut menarik.
haritu ada pergi website dia.
bukan haritu, sebenarnya dah few times usha website dia.
the cheapest rate is 350 per night tak termasuk service charge and so on.
but then it's not rm350 but USD350.
ouh ada honeymoon package.
tapi dia tak letak harga pulak.
huh tu kompem mahal sebab tu dia takmo letak harga dalam website.
ok pilih tempat lain.

but then saya baru tahu yang they have Pangkor Laut Luxury Residence project in Dubai!
consists of apartments, hotels, spa and so on.
looking at the pictures memang betul2 luxury ah.


tapi apa yang pasti,i hope one day nanti i can go back to langkasuka beach resort, langkawi.
i would say, it's d best resort for holiday in my list so far.


last time pergi sana memang tak fully utilized dia punya facilities.
tak sempat nak enjoy dekat dia punya swimming pool and beach.



kalau pergi honeymoon dekat sini pun ok~

ok, lupakan angan angan cik jenin tu.


saya jumpa satu pakej holiday.
dekat pangkor.
palma beach resort.
rm45 per person including breakfast (4 person 1 room).
but then yang bukan pakej/no breakfast,
1 standard room; weekend price rm 95; can accommodate max 4 ppl.
baca
guests review yang pernah datang, mereka kata selesa.
macam nice.
jom pergi holiday jom kawan kawan~


p/s: beginilah saya memulakan pagi pertama bulan ramadhan.
sungguh tak berfaedah. isk isk.



ok dah. lupakan honeymoon segala ni. lebih baik beli honeystar buat makan makan sambil tengok movie tengah malam nanti. (-_-!)

9 comments:

  1. ala
    xpyh pg paris
    parit dekat
    paris dengan parit
    xbyk beza

    ReplyDelete
  2. Jum sur! aku nak nyanyi lagu "pasir putih tepi pantai..ombak laut berkejaran" kat pangkor nnt. hahaha

    ReplyDelete
  3. dobi - parit x best -_-"

    keane n rahmah - jom~~

    ReplyDelete
  4. try la evaluate one mre time
    mesti best

    ReplyDelete
  5. takpe2,
    parit xkn sme ngan paris~

    ReplyDelete

Ads Inside Post