19 January 2010

i like green bukan pink.

siapa pernah dengar lagu suara ku berharap by Hijau Daun band? ke ada siapa siapa minat lagu tu ke?
semalam masa cari lagu tu kat youtube tiba tiba jumpa another version of suara ku berharap.
Luna Maya yang nyanyi.
jangan tanya saya siapa luna maya ni.
sedara LUNA the color pencil mungkin.
tak tahulah genre lagu ni.
tapi sekali dengar macam ada rentak dangdut.
eh tak tahulah.
tapi i likee~~~
pape pun layan~




quote pagi hari nak tengahari sikit:
jadikan masalah itu sebagai kawan.
nescaya kamu takkan tension bila ada problem.
tapi jangan buat jadi kawan baik.
sebab nanti dia nak selalu datang pulak.


ok tak?


*peace peace~*



p/s: kadang kadang aku rasa aku macam orang sewel. (-__-!)

21 comments:

  1. huhu.. lagu ap 2?

    kadang2~
    aki rce macam xbetul...
    so kte geng kot! hahaha

    ReplyDelete
  2. Ouh.. Lagu ni.. Ku tak suka version luna maya nyanyi ni.. Entah.. Mcm pelik dengar.. Hehehe.. Lebih suka versi hijau daun saja yg nyanyi. Best!!! ;)

    ReplyDelete
  3. haha..kau xsewel,cuma sdikit lari dari kebiasaan weh :p
    normal2..hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha. best gile quote! anggap je masalah kwn sipi2 je. bile perlu kite mrh dia. halau dia. hahahaa

    ReplyDelete
  5. xdapat tengok..huhu,malam sikit datang balik.

    suka quote tu...hehe

    ReplyDelete
  6. aku minat gak lagu ni!
    hehe. kite geng! :D

    ReplyDelete
  7. lagu slow dangdut... layan banget deyh..

    ReplyDelete
  8. @enyheartsdiamond - best kan~~ XD
    oh yeke? get well soon ye!

    ReplyDelete
  9. @aki - kalo aki penah dgr lgu hijau daun-suara ku berharap mesti ca lagu nh =D

    ReplyDelete
  10. @farhana - heheh, still suke yg version hijau daun gak~ XD

    ReplyDelete
  11. @kuyam - alhamdulillah aku x sewel lg XD

    ReplyDelete
  12. @dila - buleh buat quote of d day x? heheh!

    ReplyDelete
  13. @black_mel - er..tu bkn faizal tahir ke nyanyi~

    ReplyDelete

Ads Inside Post