08 January 2010

kucing pervert bawak balik spender.

malam semalam masa saya cek ibu kucing dan 3 ekor anaknya termasuklah yang dah jatuh bangunan tu,
saya sangatlah omaiGod! apa kau bawak balik ni?!? sebab saya jumpa spender oren dalam kotak yang memang saya letak kat luar rumah tu untuk dorang.
(-___-")
tak tahulah mana satu yang pervert kan. mak dia ke. oren ke. hitam ke. kelabu ke.
tapi nampaknya taste dorang dah semakin improve la kot.
biasanya kalau ada pun dorang bawak balik tulang ayam ke..sisa ayam ke..(tengok lah dorang ni. aku dah bagi makan friskies pun nak selongkar tong sampah lagi aih)
ni bawak balik spender pulak? takkan nak makan spender kot?erk.

ok ok.
cukup cerita pasal kucing.


sapa lagi antara kamu kamu semua yang still menunggu cek nuffnang untuk sampai ke rumah?
hands up please~~

No comments:

Post a Comment

Ads Inside Post