19 January 2010

recycle.

satu gambar boleh menerangkan banyak maksud.

jadi ini maksudnya apakah?




42 comments:

  1. mmg ku tengk lucah disitu
    bukan ke?

    ReplyDelete
  2. bukan gmba tu sbnanye laki tu tgh suh kawan dia tgkp gmba utk profile pic

    dan pompuan di blakang pk bukan2 hahahha

    Harapan seorang wanita

    Burung apa?Burung apa?

    ReplyDelete
  3. 1... lelaki yg duduk tu jurufoto
    2..lelaki yg duduk tuh sedang meminta maaf..manakala lelaki yg berdiri itu kata"cukup2 aku give up dgn ko"
    3..lelaki yg duduk itu sedang meng'oral'lelaki yg berdiri(hahaha lucah)

    manakala perempuan2 itu sekadar pelakun tambahan....

    sekian:::::>>>>> hahah sengal

    ReplyDelete
  4. uih...shocking... "the moment of truth". hua hua hua~!!!

    ReplyDelete
  5. AHAHAHAHAHAHAAHAH.


    jap2 nak pk p0sitif.

    xnak pk k0tor.

    ReplyDelete
  6. hahah!klakau bace komen si pemberi komen skalian.hu3

    ReplyDelete
  7. perempun itu membayar untuk menyaksikan aksi tersebut.
    lalala~

    ReplyDelete
  8. Gambar ni berseni.. Ku nak tahu sape jurufotonye? Hehehehe..

    ReplyDelete
  9. shiver_14 likes this..
    ngehh!
    creative2..
    :P

    ReplyDelete
  10. dia sdg mengzipkan seluar org tu kot..ahahahah

    ReplyDelete
  11. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 27th & 28th February 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    ReplyDelete
  12. sila baca dialog Dr.Zack ini.

    lelaki yg tunduk : sayang, sudikah u terima i jadi suami u? (sambil menghulurkan cincin)

    lelaki yg berdiri : i buntu la macam ni! tak tau nk pilih siapa! (smbil menggaru kepala seperti dlm gmbr di atas)

    sekian.

    ReplyDelete
  13. @joegrimjow - eheh, mungkin~

    @ARC - oleh krane slh sorg pmpuan d blkg tu ialah aku, jadi "weyh, mne de ktorang pk bkn2~~"

    ReplyDelete
  14. @psychopath - hah, isap pe????

    @faqhrul - heheh~

    ReplyDelete
  15. @sis natasha - aha, byk tul tfsiran sis XD

    @jawa - haha, jgn shock~

    ReplyDelete
  16. @miss lolly - haha, positif plz!!!~

    @aleen - tawu xpe~byk jgk tfsiran dorg haha~

    ReplyDelete
  17. @m_lex - eh nh free tau~~~XD

    @enyheartsdiamond - eheh, jdik ek?

    ReplyDelete
  18. @farhana - bile ku cbe ingt2 kn, photographernye ialah boyfriend aku wargh!~

    @hanismalik - eheh, xperlu kate pape XD

    ReplyDelete
  19. @dila - er..part mne yg sedap?cube dikau bgtau sket~~~

    @jaja - ^_^v

    ReplyDelete
  20. @sis asha - haha,mungkin gk sis

    @zack zukhairi - urgh tidak~gay kah ini~

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. oh! nikmat yea.. xD

    best uhhh!!! hahaha.. xD


    *sila abaikan ayt di atas..

    dowg gay ke?? haish..

    ReplyDelete
  23. @maisyara - hehe, lakonan semate mate =p

    ReplyDelete
  24. zip seluar rosak ea?then mmber lagik sorang tu jahit terus seluar tu..tak nak bagi nampak terbuka kat area tu..terus jahit area zip suar tuu-ekekeke ;D

    ReplyDelete
  25. cik suraya-nak tanye sikit-mcm mane mao setting pic kat blog bagi disable klik-(tak bagi kuar tangan tu)kalau page sye dah buat-tapi ini bagi pic kat blog-camno nak setting?ade code ape2 tak?

    ReplyDelete
  26. girl 1: ish ape diorg buat tu?
    girl 2: ish x malu btul.. xkn kat sni kot..

    boys: heheheh..=)


    p/s: cube x pikir kotor tp terpikir gak.. gmbr panas yg akan menimbulkan byk spekulasi -ve.. hehehe =p

    ReplyDelete
  27. su!~

    ahahaha.. btl laa.. gmba 2 bley jd cm2 description! hahaha.. nuff pon x de sini

    ReplyDelete
  28. @funfabulosity - aha, buleh jgk cmtu =P

    @misznanaboo - eheh, mmg spe2 yg gk gmba nh mmg akn pk kotor pnye~

    ReplyDelete
  29. @posh76 - heh, istighfar trus sis XD

    @aki - tau xpe hik~

    ReplyDelete
  30. iye lah suraya,aku cam sgt yg ppuan sorang kt blkrg tu adlah ko
    hehe

    ReplyDelete
  31. @ira - hah! mmg ape? =P

    @kuyam - *peace*

    ReplyDelete
  32. thx sudi mengunjungi jom kedai kopi... hmm susah nk terangkan apa maksud di atas... haha



    Jadi Rakan kami, 20 blog akan dibayar

    ReplyDelete
  33. isk gay gile gambar

    kalo pompuan yg duduk tu sedap gak r tgk

    hahah

    ReplyDelete

Ads Inside Post