13 February 2010

Attention! Ini announcement yang tak penting.

I'm at home.
Cuti raya cina maa..
My international financial management's lecturer kate kita perlu ada semangat 1Malaysia.
Kalo cuti raya cina sekalipun kita kena semangat cuti.
Oleh yang demikian, saya sudah membuat keputusan untuk sambung cuti sampai hari ahad next week even cuti sebenarnya sampai hari selasa saja.
Kata 1Malaysia? Kekeke~
happy chinese new year everyone~

p/s: sy tak sempat nak visit korang sume time cuti ni. On9 guna fon saja jadi sangat terbatas nak blogwalking.
Sila tinggalkan jejak, nanti saya kejar blog korang ok? XD

13 comments:

  1. selamat bercuti ye cik suraya... hehe~

    ReplyDelete
  2. Hamboi.. Extend cutiiii.. Hahaha.. Ku mmg cuti sminggu.. Hoho..

    ReplyDelete
  3. ko ni bahaya ni... patutnye ada semangat nak sambut raya..bukan semangat nak cuti hahaha ;) gong xi fattcoooiii

    ReplyDelete
  4. wlau ak xblik
    xbermakna aku xde smgt 1 malaysia

    ReplyDelete
  5. ala..bestnye.. cny cuti.. :(
    tp xpe, cney cuti winter 2mggu!! hehehe

    ReplyDelete
  6. slamat bcuti! hehehe.. meh mai pijak blog ni kasi kesan tapak kaki mai.. ngee^^

    ReplyDelete
  7. errk.jejak jejak.
    happy holiday suraya!

    ReplyDelete
  8. kejar blog akak 15 X 7 + 5 kali tau...

    ReplyDelete

Ads Inside Post