12 February 2010

doraemon, saya nak pinjam segala pintu yang kamu ada.

sebelum ni bila saya baca post my friends, saf n rahmah, pasal how sad they would feel after dah habis degree nanti bila dorang can hardly meet their bf, i don't feel anything.
saya rasa saya takkan sedih pun.
saya kan cool?
tapi nampaknya itu cumalah sikap bajet cool semata mata.

few days ago bila keane cakap pasal life after unofficially graduated nanti,
saya tiba tiba macam jadi kekurangan mood. automatically.
bila dia cakap pasal kerja, saya rasa macam sesak kepala otak.
masa tu baru terfikir macam mana kalau saya dengan keane tiba tiba dapat kerja jauh jauh.
lepas graduate kang memang harapan lah nak jumpa selalu.
saya kluang dia klang. perfect. jauh ok.

yeah saya akan jadi cepat emo bila keane jauh dari saya.
i couldn't say that i can change that habit. so bear with that mr. khairil.

tapi apart from that reason,
sebenarnya saya baru tersedar yang saya tak suka bila fikir saya dah final sem.
tak puas lagi jadi student.
tapi saya tak nak extend sem.
sambung master degree pun tak ada dalam plan setakat ni.

so i guess i have to prepare  for that new life huh?
hidup berkerjaya cewahhh~
and enjoy sisa baki hidup sebagai student juga.
owh dan juga perlu siapkan final year project saya! 
kenapa la fyp tak boleh menyiapkan dirinya dengan sendiri?
T__T

13 comments:

  1. :) kerja tak best.
    jadi student gak terbaik :P

    ReplyDelete
  2. pasny da xdpt jumpa ko dpn kedai doni n water world v5..sob3 T____T

    ReplyDelete
  3. wkakaka..ak pn xde perasaaan nak mcm tu.. boyfren pn xde apa ak nak risau..

    perancangan lepas grad ak pn x taw.. tgh risau sebab aku ada sbjk yg kena repeat ni.. adeihh harap2 la ak x ectend..

    ReplyDelete
  4. kalo dh jodoh x ke mana.. yg pnting kepercayaan

    ReplyDelete
  5. Ouhhhh.. Ku juge nak abes daa study.. Nak keje tu bila pikirkan mmg sgt horror.. Harap si dia boleh paham saye.. Hik hik..

    ReplyDelete
  6. aku ada dua sem lagi,,

    ehehe

    tak puas lagi jd student..rasanya lepas ni pun mahu sambung belaja lg..

    semoga korang berkekalan ke jinjang pelamin.

    ReplyDelete
  7. suraya..klo kau dpt pintu doraemon tue,aku nk 1 erkk..hehe~

    ReplyDelete
  8. kt uitm sri iskandar ad 1 doremon..
    tp da blik..
    cuti mid sem..
    xdpt tlg..

    ReplyDelete
  9. ngeeeee.

    opkoz rr. l0lly pom tamau abesh stadi. tak puas ag :-(((

    ReplyDelete
  10. tk nk abis lg, smbung wt master? hehee..

    ReplyDelete
  11. bestnye jadi studentt.....rindu saat2 nakal dulu...akak dulu agak nakal..ehehehe enjoy je kejenye....tak mcm student skrg..ramai yg duk mengadap lappy je..ehehe tul idak? tul kan dik?

    ReplyDelete

Ads Inside Post