22 February 2010

mimpi tak senonoh.

liverpool seri sama manchester city.
*damn* keciwa T__T.
terpaksa pasrah.
tapi best sebab torres main after the long rest sebab injured kekeke~

aku mimpi tak senonoh.
sangat tak senonoh sampai aku terasa sasi baki cuak lepas terjaga dari tido.
tolong jangan jadi betul betul.
mintak di jauhkan lah T__T

sudah sudah.
tolonglah dapat mimpi yang best je malam ni~

24 comments:

  1. Haish.. Memang tak senonoh laa mimpi kamu ni suraya oi.. Wawawa.. Mimp laaa daku ke.. Senonoh sket.. Ahaks..

    ReplyDelete
  2. mimpi tak senonoh kau dengan torres ke..?ahaha..

    ceritalah weii..

    ReplyDelete
  3. ala..sokong la chelsea :)

    nanti tgok MY NAME IS KHAN taw!!!

    ReplyDelete
  4. kn mai dh said, I LOVE CHELSEA! agagaga

    * tulaaa.. titow tk basuh kaki.. ngee^^

    ReplyDelete
  5. mimpi aper yg x senonoh??nk dengar2...hehe..

    ReplyDelete
  6. torres dah tak pandai main bola!

    hehehe...

    :P

    (mati kena cepuk jap lagi nih dengan sur!)

    ReplyDelete
  7. @farhana - hah! pasan la tuu~ =P

    ReplyDelete
  8. @adila - kekeke, nh lgsg xd kaitan ngan torres weyh T__T

    ReplyDelete
  9. @mai - xmo xmo! nak liverpool~~~~~

    ReplyDelete
  10. @peah - oit oit! nh bkn 18sx eh~~

    ReplyDelete
  11. @matpi - hah!tau xpe..mmg nk kene ktuk nh~!

    ReplyDelete
  12. messi!..messi!..eh?..lari tajuk ke?..huhu xD

    ReplyDelete
  13. @bumblebee - haha, messi tu ape bumblebee?

    ReplyDelete
  14. :) :) :) sharing is power
    mimpi tu just mainan tidur..

    ReplyDelete
  15. Ape!!mimpi tak senonoh!? apa yg x senonoh tue...

    ReplyDelete
  16. Ish...memang tak senonoh lah mimpi ko dik, nasib mimpi jer (^_^)

    ReplyDelete
  17. @mr. kamikaze - heh, xd kaitan ngan 18sx

    ReplyDelete
  18. @sis fiza - agk la..xmo ah jdik btul2~

    ReplyDelete

Ads Inside Post