01 March 2010

anak anak di dalam tempurung.

eh best sangat ke gua tempurung?
gua je pun kan..
amende ntah yang best nya.




ok, that was my thought masa belum pegi dulu.
but yesterday, me and my friends pegi sana.
lalu persoalan pun terjawab.

best gilee duhhhhhhhhhh~~~
even kena merangkak meniarap dalam air,
siku lebam pulak kan,
baju jangan cakap lah, memang basah habis.
dah macam mandi sungai.
tapi seyes best.



masa ni jalan tak mencabar lagi.
yang mencabar cuma sebab kena naik berapa banyak tangga ntah.
*pancit*


okey, cabaran bermula.
masa mula mula instructor bawak turun bawah ni aku macam dah ternganga " oiy mana beliau nak bawak kitorang pegi ni?"


mari masuk lubang~

cabaran dalam air.
ni part paling tough la kot tapi paling seronokkk~~








aku sangat sangat bersyukur sebab masa lalu bawah ni aku tak terpikir kot kot ada ular dalam air tu ke.
kalau masa lalu semalam aku terpikir camtu, memang pikir 44 kali gak la nak masuk ke tak dalam air.


pose bajet majalah Mangga meraikan kejayaan mengharungi jalan gua (-__-")
pose mangga pun boleh wujud dalam gua macam ni ek.

oh ye, kitorang takde pengalaman bertembung dengan kelawar sebab sume kelawar tengah tido XD

okey sape belum pegi gua tempurung,
sila pegi cepat.
tak rugi~
lagipun sekarang kan cuaca panas?
duduk dalam gua tu sejukkk~ XD




p/s: credit to remy for all the pics. kamera beliau je yang water proof so boleh bawak masuk dalam gua la =D

27 comments:

  1. kewl!! n 1 more thing... mujo ad kamera water proof.. klu x.. xley nk show keunikan gua 2 kat kteorg!!

    ReplyDelete
  2. wahhh!! bnyk jugak gmbar aku! hehe :P

    ReplyDelete
  3. adventure tu!!

    naseb baik sy tgk semuanya slim...
    klu sy joint,ade plak yg tersekat kat lubang tu. sy nk kene slim dulu, br boleh masuk gua hahahah

    ReplyDelete
  4. wow sis berani nyer i i palingh takut part dlm air...incase mcm2 ada hehe

    ReplyDelete
  5. su!
    weekend ni sya g utp..
    nk g tgk festival ape 2..

    ReplyDelete
  6. eny pun pernah g gua..best :)

    entri related:

    http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2009/11/senyum-semua.html

    ReplyDelete
  7. wallamak..lamenye xwat kije2 cenggini...
    windu seyh!
    jom jelajah gunung senyum lak jom.hee

    ReplyDelete
  8. Kawan ku penah pi aritu.. Walau kaki melecet.. Tapi dia kate memang best dan enjoy.. Heehee..

    ReplyDelete
  9. wooo.. siyes cam best..

    tp cam cuak gak..hehe

    ReplyDelete
  10. aq tk pernang pergi. ade kelawar tk? xD

    ReplyDelete
  11. tgk gambo2 ni teringat zaman itm..uhuhuhu..mendaki gunung bagai...seronok kan zaman belajar..

    ReplyDelete
  12. @aki - kekeke, tula psl..nseb bek mmbe tu ade kamera waterproof XD

    ReplyDelete
  13. @ojan - huh!ko mmg~suke capap dlm gmba~

    ReplyDelete
  14. @zella - haha, dun wori..lps je lubang tu kalo sis pegi pun

    ReplyDelete
  15. @posh76 - hehe, mse tu mmg x terpikir lgsg bnde bkn2..bile da smpi lua br terpikir XD

    ReplyDelete
  16. @aleen - gng senyum ktne weyh?

    ReplyDelete
  17. @fahim - kekeke, best lg byk =D

    ReplyDelete
  18. @mai - kelawar ngah tdo tym tu..tgantung je byk hehe

    ReplyDelete
  19. @sis asha - hehe, da jawen pun boleh je pegi kn..juz x bebas sgt la heheh

    ReplyDelete
  20. ;) mmg tak bebas...nanti anak nak ikut..kena bawak BEG SUSU...huhh

    ReplyDelete

Ads Inside Post