16 June 2010

i tak femes pon tau.

heh.
walopun tak femes tapi aku dapat 2 award ok.
kira macam bajet femes jugak lah aku ni kan? hahahahahaha. keji gila aku gelak.


thanks to sis aki for the above award =D


and yang kat atas ni, thanks dila =))

aku tak tau nak update apa sebenarnya.
so marilah aku akhiri post ni dengan video maru si kucing debab montel yang comel tak hengat kat bawah ni.



comellll kannnnnnnnnnn~~~~~

p/s:rasanya macam ramai dah pernah tengok vid ni kot?

12 comments:

  1. wah..jangan lupa singgah belog saya ye?kucing maro tu beruntung betul..duk jepun ke ek?bulu dia cantik ar..makan tak payah cakap..memang terlebih cukup..chubby je..kucing kat malaysia?kering-kering je...hihi
    ---------------------------------
    Mari Memboikot Israel Dengan Avatar Ini

    ReplyDelete
  2. gwa xnah dpt award pon

    gyahahahhah~

    ReplyDelete
  3. @LPP - haha, tu kalo timbang tu ntah bpe berat..ntah2 da hampir kene diabetes agknye..kucing2 malaysia sume diet la..amalkan pemakanan sehat.haha~

    ReplyDelete
  4. @ieqa - i think so. wahaha bajet! =p

    ReplyDelete
  5. @hellioz - seyes? haha, meh2 ambik award nh

    ReplyDelete
  6. congrate! hahaha..
    sis2~
    gle gemok si maru tu..
    and demmit he's so cute!!

    grrr.. dari x ske kucin tgk glagat dia perghh rce mcm mau picit picit perot dia..

    lazy cat! hahah

    ReplyDelete
  7. @sis aki - hehe, tau xpe..mmg comel gile~

    ReplyDelete
  8. comel gile3 !!!! suke kucing tuh!!!!!! :)

    ReplyDelete
  9. @azie - hehe. comell kann~~ =D

    ReplyDelete

Ads Inside Post