28 June 2011

saya bukan mangkuk.

pada suatu tengah malam yang hening, ada sorang mangkuk yang degil taknak tidur lagi padahal keesokan pagi beliau sudah bertekad nak bangun pukul 4.30 pagi untuk bersahur demi melunaskan hutang puasa gantinya. 
mangkuk ini nak check account twitter.
lalu di key in lah twitter name nya.
ala, twitter name sendirik tak payah kot nak cek 2-3 kali. takkan lah tak ingat kot?
dengan yakin nya, beliau taip twitter name and password, lalu terus ditekannya button sign in.
*danggg! Wrong Username/Email and password combination* !^!(^#!!)!
kejadahnya?
try lagi try lagi.
masukkan twitter name and password and tekan sign in!
er...
salah lagi.
(=__________=)
ok, mangkuk ini belum pernah salah masuk twitter account.
ini adalah cubaan ketiga.
kalau salah apa yang akan terjadi huh?
kena block kah?
ok tak tauu.

dimasukkan sekali lagi twitter name nya.
kemudian di cek satu per satu ejaan.
S.u.r.a.y.a.O.h.S.a.b.t.u SurayaOhSabtu

hoh?
kenapa SurayaOhSabtu?
bukan SurayaOhSuraya ke?!
patutlah salah mangkukkkkk!!
ok, tiba tiba rasa macam nak hantuk kepala kat dinding sebab tersangat bijak. zzzzzzzzzz.

mangkuk ni memang dah angau tak sabar tunggu hari sabtu ni.
obviously.
sabarlah kukkkk.
hari ni baru selasa.
tapi dont worry sebab sabtu is near the corner.
yang kau kena worry adalah monthly account closing yang kau kena setelkan esok lusa nii.
T____T

8 comments:

  1. hahahaha....suraya weh!ko nape blur semacam?hahaha :p

    ReplyDelete
  2. haha..name ko ni mengikut hari ke...miahaha

    ReplyDelete
  3. jauh bunyinya tu..surayaofsabtu dgn surayaohsuraya..xD

    ReplyDelete
  4. @kuyam - tula psl beb. ak rse sbb ak da ngntuk..pstu xsaba nk ari sbtu kann. haha

    ReplyDelete
  5. @khairy - =.= jgn gelak over sgtttt. haha

    ReplyDelete
  6. @black_mel - tula yg lg konfius nii..lol~

    ReplyDelete
  7. @ayunni - hepp! jgn gelak eh! =p

    ReplyDelete

Ads Inside Post