12 August 2013

Raya 2013

Selamat Hari Raya, people out there!

Hopefully tak lambat sangat lah nak buat ucapan standard macam ni.
before raya haritu langsung takde mood nak tengok blog, apa ntah lagi nak buat post baru. 
kasihan blog ni. dulu zaman belaja ditimang-timang bagaikan platinum. maklumlah, sumber pendapatan sampingan la katakan. hehuhehuhehu >.<

jadi, raya 2013,
tahun ni elok je masuk raya kedua, aku demam.
tak beragak. baru sogok makanan lebih sikit hari raya first tu, badan dah mula nak protes kan. 
dah lah second day raya biasanya memang favorite raya day sebab ada marhaban / bara'an. 
masa untuk makan makan dan makan sebanyak 28 kali (sebab ada 28 buah rumah nak kena marhaban. yang 2 kali tambah tu lain cerita la).
so bila demam konon macam terbantut la harapan nak makan semua tu tapiiii, macam takde masalah je nak sumbat makanan dalam mulut sebenarnya (=.=')
even makanan takde rasa tapi tetap disumbat-sumbat jugak. dasar dugong T_T
rezeki tak baik dibazirkan. tuan rumah dah sediakan makanan, kecik hati dorang kalau kita tak makan kan? kah ini semua poyo! 

tapi yang obvious, bila dah demam rasa nak selca selca bagai terus takde.
gua takde gamba raya tahun ni. acane? T_T
yang ada dalam kamera semua gambar budak ni;


anak member. comel tapi takut orang dia tak kenal (kalau orang tu perempuan. kalau lelaki? terus dia sengih sampai nampak gusi! amboiiii dik kecik-kecik dah pandai! bese dia nih!)




No comments:

Post a Comment

Ads Inside Post