22 August 2010

restless.


7.04pm korea time:
ok,honestly up until now aku blum dapat tido lagi pun since check in tadi.
Was trying but T_T. Failed.
So end up gi turun lobby to on9.
Actually ada LAN cable dalam bilik and can use the internet for free.
Internet cni paham paham la kan, lajuuuuu~ but aku pulak yang takde laptop T_T
today nothing much happened. juz pagi tadi sementara tunggu pukul 2 ptg to check in hotel, kitorang decide pegi e-mart.
E-mart kalau kat malaysia bley consider macam tesco la.
There is shuttle bus provided from our hotel to e-mart and it's free. So naik shuttle tu jela.
But then we stopped at skycity mall first. Just round round dalam tu and then we walked to e-mart.
Bley tahan penat la. And damn hot @.@
my colleagues bought some stuffs dekat e-mart, mostly foods la.
And me, beli nescafe tin sajo.
Wa ta tau bahasa korea maaa~
tapi skarang dah improve. Baca tulisan korea dah bleh sikit sikit =D tapi masalahnya aku tak paham maksud dia.
Jadi maknanya aku tak tahu halal haram benda tu T_T
and during lunch pun, aku makan fillet burger king je.
Mula mula nak ambik vege bibimbap tapi aku tengok portion sayur dalam tu macam tak beragak je banyak kan. So cancel~
tapi seyesly memang aku da penat gila tadi.
Memang pasang angan angan nak stret tido ah lepas check in kan.
Tapi apa jadi? Tengok tengok skang ngah hapdet blog pulak. -.-"
pastu lagi satu hal.
Cane ntah nak upload gamba dekat blog guna binatang E5 nih?
Apa dah advance sangat ke sampai aku yang jadik noob tak tau nak guna?

8 comments:

  1. takpon kne mentelaah dlu manual E5 tuh.. huk2..

    ReplyDelete
  2. try donload pastu install opera mini.. then try bukak gune opera mini.. kot2 bley upload..

    ReplyDelete
  3. huhuhu....
    mncabar btl tu sis!
    xpe2~
    pasni masak je sndri~
    mam megi!
    heheh

    ReplyDelete
  4. teringin nak ada keychain korea;)...hehe,,

    ReplyDelete

Ads Inside Post