29 January 2010

promoter: kerja part time. yang di promote: lelaki sunyi.

eh after post pasal kawan saya si ijam yang solo and pandai masak then suruh sape sape yang nak dia tu angkat tangan, ramai pulak gadis gadis yang suruh saya kirim salam dekat beliau.
sebenarnya, post tersebut sudah di buat secara illegal sebab beliau si ijam tu tak tahu pun~~~
*jahat duh aku*

then lepas tu adalah sorang hamba Allah ni bagi komen;



sapa beliau ni? eh tak payahlah saya perkenalkan sebab rasanya ramai bloggers dah kenal dengan makhluk yang bernama touya ni.

and then muncul pulak komen dekat shoutbox yang berbunyi macam ni;



mula mula saya ingatkan gigolo mana la pulak kan nak offer servis ke, apa ke.
kalau betul gigolo maknanya beliau adalah kasihan sebab saya mana ada duit nak bayar servis beliau kan?
salah approach lah brader~
hahaha ngok ngek.
tapi bila klik dekat link, maka muncul lah tab browser yang menunjukkan blog lelaki sunyi tersebut.


cet.
lepas tu pulak;



aih ni memang betu betul sunyi ni.
so gadis gadis yang solo sekalian, berminat tak?
jika berminat silalah angkat tangan sekali lagi.

ciri ciri lelaki sunyi ni;
beliau pandai masak (saya rasa lah)
beliau hensem (saya tak jamin sebab tak pernah jumpa)
beliau sengal (haa yang ni kompem sebab post kat blog beliau memang sengal ubi)
beliau beriman orangnya (kompem. kan touya?)

jadi jangan lepaskan peluang ke-emasan ini!
angkat tangan cepat cepat~~~ nanti melepas tak tawu~~ XD



31 comments:

  1. alahai...
    siapalah gerangan touya y sebenarnya ni..
    dah fulfill segala requirement ni..

    =P

    ReplyDelete
  2. touyakasuma? hahaha.. dye juga prasan yg dye mamat jambu dkt entry mai.. HOHOHO!

    ReplyDelete
  3. Kah kah kah.. Touya takmo.. Dia nakal.. Suke dush2 orang.. Suke gyaha.. Wlpn ku tak paham ape tu gyaha.. Wakakaka.. ;p

    ~ amboi.. dh mcm promoter lak.. next daku plak.. hahahaha..

    ReplyDelete
  4. Aduh .. dah tak tahan nak gelak nie . Muahahahahaha

    Conpem hari nie trafik aku tinggi .

    ReplyDelete
  5. hehehehe...
    slalu member2 ckp lelaki sunyi ni gatal hahahah

    ReplyDelete
  6. pandai tul dik suraya ni berkata2...
    tapi akak tak berminat...sbb akak dah ada HERO lg hebat...uhuhuhuh

    tapi post2 si touya tu mmmg best

    ReplyDelete
  7. @dila - hehe, buleh la try usha kalo mau =P

    ReplyDelete
  8. @mai - gagaga~ bliau mmg prasan~hehe

    ReplyDelete
  9. @farhana - uik, anda mau jgk ke?hehe

    ReplyDelete
  10. @deusXmachina - hehe, xpe..bia kn bliau femes~

    ReplyDelete
  11. @touya - haha, da ko yg nk kene promote~

    ReplyDelete
  12. @LPP - heh ade lg ke org sunyi~ -__-"

    ReplyDelete
  13. @zella - hah! touya gatal la cmtu~

    ReplyDelete
  14. @sis asha - hehe, sis xpela..hero yg 1 tu da ckup~ =D

    ReplyDelete
  15. @black_mel - hoh! soon soon maybe~hehe~

    ReplyDelete
  16. @psychopath - hehe, xpe kalo xnk.. XD

    ReplyDelete
  17. @miss lolly - hoh! sile anta resume skang juge!

    ReplyDelete
  18. @kuyam - haha, ko cpt bg resume kt ak~
    er npe kene bg ak ek..

    ReplyDelete
  19. haha...siap promote tu..
    siapakah?
    link beliau?
    hehe~
    nway, da jumpa da solution nak bagi classic comment ada balik kat blog tanpa remove intense debate... hihi~

    ReplyDelete
  20. @jijie - yeke?ala, kte da tbuang comment ID -__-"

    ReplyDelete
  21. hahahahaha ,
    abg wan dok menggatai ! kahkahkah
    dpt tangkap dh .

    ReplyDelete

Ads Inside Post