17 December 2009

jalang kah engkau?

bila pada hari yang damai dengan angin yang bertiup sepoi sepoi bahasa,
tiba tiba kau dapat mesej macam ni;

oi perempuan! kau jaga sikit perangai tu eh. jangan nak menggatal dengan balak orang.
dasar jalang!!

???????
mungkin angin yang sepoi sepoi bahasa tu akan bertukar menjadi angin lintang dalam badan kau kan.

kalau kau tiba tiba dapat mesej macam ni,
apa kau nak reply?
situasinya mestilah kau yakin yang kau takde menggatal dengan sapa sapa.




p/s: hal ini tiada berkait dengan sesiapa yeeeee....sekian~

11 comments:

  1. masalah selalunye P suke gado2 men serang2la.. hanya kerana seorg L..huh~

    ReplyDelete
  2. aki - alahai mesra btul emoticon trsebut..msti perempuan yg send msg tu lg berapi dpt emot cool mcm tu heh!

    ReplyDelete
  3. ieqa - sbb thp emosional P lbey tggi dr L mungkin?tp x sume mcm tu kn..

    ReplyDelete
  4. lempang laju2 je pmpuan cmtu..huhu~

    ReplyDelete
  5. eh sur, kalo ko nak catfight, sound aku lu, leh aku bawak camera ambik video, ngan popcorn sekali tengok movie...
    mesti hits

    ReplyDelete
  6. jijie - haha, tu mmg best tu~hehe

    ReplyDelete
  7. chen - hoho, kena byr komisen tu~ nak blaja ngan aku ke chen nak lempang cane?meh cni ak aja =P

    ReplyDelete
  8. fuhh boleh tahan sakit jiwa gak kan?

    mmg ah kene maki balik hoi ;p

    salam singgah heee

    ReplyDelete
  9. liyana - tula pslnye~ xd angin tbe2 dpt msg cmtu kn..mmg tbe2 angin msuk bdn la kalo sy yg kene.

    ReplyDelete

Ads Inside Post